Macaroni met boterhamworst en tabasco
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Macaroni recepten
- Bereiden
- Kookboek van ootje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Rul het en voeg daarna de geperste knoflook met de toe.
- Even door laten bakken.
Zet ondertussen de pan met water op voor de .
Snijd de en de ook ondertussen in kleine blokjes.
Voeg de rijke groente-champignonsaus toe. - Even goed door roeren.
Daarna 1 kopje toevoegen. - Wederom even goed roeren.
Dan de blokjes en augurkenblokjes toevoegen en als laatste de .
Daarna de saus op een laag vuurtje even laten intrekken.
De afgieten, met lauw water afspoelen en dan goed uit laten lekken.
Tenslotte nog de saus er doorheen mengen.
Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- macaroni en groente-champignon saus kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groente-champignon saus
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groente-champignon saus
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in groente-champignon saus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groente-champignon saus
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in macaroni
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in groente-champignon saus
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in groente-champignon saus
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in groente-champignon saus
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 565 kcal | 28% | 3390 kcal |
Vetten | 33 g. | 48% | 198 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 31 g. | 12% | 186 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |