Macaroni met gehakt uit de oven
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Macaroni recepten
- Bereiden
- Kookboek van loekcordewener
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- kruiden met , en .
- Water aan de kook brengen en koken volgens verpakking.
- Vet alvast een ruime ovenschaal in met .
- Bereiding:
- Uitjes fijn snipperen en fruiten.
- toevoegen en rul bakken.
- toevoegen en al roerende verwarmen.
- Als het mengsel warm is de toevoegen en blijven roeren.
- Voeg nog een beetje en 2 blokjes toe.
- Na even roeren de gekookte toevoegen en verwarm het geheel even door.
- Nu de ingevette ovenschaal vullen met lagen van ca. 3 cm macaronimengsel en een paar plakjes .
- Als het mengsel bijna op is laatste plakjes bovenop en geheel bestrooien met een dun laagje .
- kleine klontjes bovenop en dan in de voorverwarmde (200 graden C.) oven ca. 20-30 minuten tot bovenkant mooi bruin krokant is.
- Voor opdienden even laten rusten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in goudbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni, goudbouillon, paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in goudbouillon en paneermeel
- parmezaanse kaas, kaas, goudbouillon, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas, kaas, melk, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in goudbouillon
- macaroni en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas, kaas, melk, boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in goudbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1098 kcal | 54% | 4392 kcal |
Vetten | 60 g. | 85% | 240 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 127 g. | 49% | 508 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |