Macaronipan
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Macaroni recepten
- Bereiden
- Kookboek van gdamwijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Kook eerst de totdat deze gaar is en giet daarna af.
Doe een in de en goed door elkaar roeren.
Daarna ½ door elkaar roeren, door roeren, en fijn gemaakte door elkaar roeren.
Neem een ovenschaal en doe eerst een laag en plakjes erop en dan weer een laag erop en dan als laatste geraspte . - Tenslotte bovenop de .
Dan in de oven voor 25 minuten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Macaronipan425m
Variaties op Macaronipan
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Macaronipan | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni, vleesbouillon, paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vleesbouillon en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- kaas, vleesbouillon, klontje boter, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en klontje boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- macaroni en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en klontje boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 887 kcal | 44% | 1774 kcal |
Vetten | 47 g. | 68% | 94 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 130 g. | 50% | 260 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |