Macaronischotel
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van kasperarie
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- koken met ruim water en iets toevoegen aan het water.
De in kleine blokjes (1 cm2) snijden en samen met de inhoud van de verse aanbakken (verse met een vork uit elkaar halen).
Als de kip en de inhoud van de gaar zijn, de toevoegen en door elkaar roeren.
Na 10 minuten de kruiden en toevoegen.
Als laatste de en en door mixen en regelmatig even goed door roeren.
Nu alles in een ovenschaal doen, goed verdelen en bestrooien met iets . - Dit geheel iets besprenkelen met iets .
Alles in de voorverwarmde oven zetten (200 gram) en de bovenkant lekker bruin laten worden (ongeveer 20 minuten).
Smakelijk eten!!
Ook lekker om te maken
Variaties op Macaronischotel
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Koude macaronischotel | 2 | BBQ |
Macaronischotel met tonijn | 2 | Pastagerechten |
Stevige macaronischotel met shoarma en wintergroenten | 1 | Hoofdgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni, worst, paneermeel
- curry past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in worst en paneermeel
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in worst en paneermeel
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in macaroni en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in worst
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Macaronischotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 317 kcal | 15% | 1268 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 53 g. | 20% | 212 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |