Macaronischotel met prei, champignons, paprika, ham en spekjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Verzamel de benodigde ingrediënten.

    Roer gedurende de bereiding van dit gerecht regelmatig met een houten lepel door het gerecht en houdt de temperatuur van de pan in de gaten.

    Snijd de , maak deze schoon en zet ze met voldoende water op en kook ze ongeveer 15 minuten.
  2. Zet ondertussen de benodigde op volgens de gebruiksaanwijzing van de .
    Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius.

    Doe in een wokpan 1 eetlepel en doe de erin.
  3. Bak deze voorzichtig en snijd ondertussen de hamplak in kleine blokjes.
  4. Voeg deze toe in de wokpan.
  5. Snijd de 's en voeg deze toe aan de wokpan.
  6. Snijd de en voeg deze toe.

    Vet de ovenschaal in met 1 eetlepel (met een stukje keukenpapier).
    Rasp de of gebruik een kaasschaaf.
    Snijd de kleine in vieren.

    Zodra de en gereed zijn kunnen ze, na te zijn afgegoten, worden toegevoegd in de ovenschaal.
    Voeg het mengsel van de wokpan toe en roer het geheel voorzichtig om in de ovenschaal, zodat de inhoud goed gemengd is.
  7. Strooi de op het mengsel.
  8. Voeg de toe.

    Zet de ovenschaal voor 15 minuten in de oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • macaroni kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Macaronischotel met prei, champignons, paprika, ham en spekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekker!
12 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
123 kcal
6%492 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Macaronischotel met prei, champignons, paprika, ham en spekjes