Maccheroni al Luigi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper ze ragfijn.
  2. Ontdoe de van de pitjes en zaadlijsten en snijd hem in stukjes.
  3. Maak de en schoon en snijd ze in blokjes.
  4. Schil het en snijd het ragfijn.
  5. Maak de schoon en snijd ze in stukken.
  6. Snijd het stukje rode overlangs door, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snijd hem in hele kleine stukjes.
  7. Verhit de olie in een pan.
  8. Fruit de tot ze glazig is, knijp er de boven uit en fruit even mee.
  9. Voeg het gehakt toe en bak het in 5 minuten rul.
  10. Voeg de overige groenten toe, de tomatenpulp, de en de rode .
  11. Roer alles goed door.
  12. Voeg de rode toe, het maggiblokje, de gedroogde Italiaanse , de en de .
  13. Roer nogmaals goed door en breng aan de kook.
  14. Zet het vuur laag en laat alles met de deksel op de pan zachtjes garen in ca. 25 minuten.
  15. Roer af en toe even door.
  16. Breng op smaak met eventueel nog wat en .
  17. Kook ondertussen de beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  18. Laat de uitlekken in het vergiet.
  19. Roer de door de saus.
  20. Schep op 4 grote borden en geef er een glas stoere rode Italiaanse bij zoals Valpolicella of Chianti.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
294 kcal
14%1176 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Maccheroni al Luigi