Maffe muffins
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van jantjebart
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Bakplaat
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Haal de bakplaat uit de oven.
- Verwarm de oven voor op 175 ºC of gasovenstand 3.
- Laat de goed uitlekken in een zeef.
- Zet de muffinvormpjes, die bij de mix in het pak zitten, op de bakplaat.
- Klop met een mixer, op de laagste stand, de boter glad.
- Doe de muffinmix erbij en mix verder op de laagste stand.
- Breek de in een apart bakje.
- Zorg dat er geen eierschaal bij zit.
- Doe ook de bij het beslag.
- Mix tot het een glad beslag is geworden.
- Mix nog een minuut op de hoogste stand.
- Schep voorzichtig de door het beslag en vul de cakevormpjes voor ongeveer 2/3 deel met het beslag.
- Gebruik daarvoor een eetlepel.
- Bak de muffins in 20 à 25 minuten gaar en goudbruin.
- Laat ze afkoelen.
- Spuit vlak voor het trakteren een flinke toef op de muffins en leg er eventueel 1 of 2 verse op.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1448 kcal | 72% | 1448 kcal |
Vetten | 242 g. | 346% | 242 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 3% | 7 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |