Magere Boeuf Stroganoff
- Herkomst Rusland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van c4th
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in smalle reepjes.
- Bestrooi het met , , en 1 eetlepel .
- Snipper de gepelde .
- Snijd de augurkjes in reepjes ter grootte van dikke lucifers.
- Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
- Schep het vlees met een schuimspaan uit de pan en houd het warm.
- Fruit de eventjes in de achtergebleven margarine en roer er 1 eetlepel door.
- Roer de , en de bouillon erdoor en laat het al roerende binden.
- Roer ca. 2 eetlepels van de warme saus door de yoghurt, neem de pan van het vuur en roer de yoghurt door de warme saus.
- Voeg de augurkjes toe en zet de pan weer op een laag vuur.
- Laat al roerend de yoghurt warm worden, maar niet aan de kook komen.
- Voeg naar smaak en toe en strooi de erover.
- Leg het vlees op een schaal en schenk de saus erover.
- Serveer met rijst
Ook lekker om te maken
-
Recept
Boeuf Stroganoff430m
-
Recept
Boeuf Bourguignon445m
-
Recept
Tournedos Stroganoff435m
-
Recept
Kip Stroganoff430m
-
Recept
Boeuf bourguignon43u35m
-
Recept
Stroganoff430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine en vleesbouillon
- vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vloeibare margarine en vleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine en vleesbouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 198 kcal | 9% | 792 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |