Magere Goulash
- Herkomst Hongarije
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Goulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van c4th
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Dep het vlees droog met keukenpapier en snijd het in dobbelstenen.
- Pel en snipper de ui.
- Maak de parika's schoon en snijd deze in even grote stukken als het vlees.
- Verhit de margarine in een braadpan en wacht tot een groot deel van het schuim is weggetrokken.
- Laat de vleesblokjes op een hoog vuur, onder regelmatig omscheppen, rondom dichtschroeien.
- Draai het vuur laag, voeg de ui, de en het toe en bak dit al roerende met het vlees zachtjes ca. 2 minuten mee.
- Roer de , de en wat en door het vlees en meng alles goed.
- Giet er al roerende zoveel heet water bij dat het vlees net onderstaat en breng het vocht aan de kook.
- Laat het vlees op een heel laag vuur met het deksel op de pan gaar stoven in ca. 2-3 uur.
- Breng het stoofvocht op smaak met , en/of .
- Bind het stoofvocht eventueel met 'allesbinder' of met 1 eetlepel maïzena opgelost in een scheutje water.
- Serveer de goulash met gekookte aardappelen of rijst en komkommersalade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hongaarse goulash43u
-
Recept
Goulash43u30m
-
Recept
Hongaarse Goulash42u
-
Recept
Hongaarse goulash41u30m
-
Recept
Goulash met yoghurt44u45m
-
Recept
Hongaarse goulash43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 556 kcal | 27% | 2224 kcal |
Vetten | 36 g. | 51% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 76 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |