Makkelijke pompoensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van Catlis
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
- Staafmixer
- Rasp
Bereidingswijze
- Was de en snij het in stukken.
- Je hoeft het dus helemaal niet te schillen!
- Scheelt veel tijd en moeite.
- Vruchtvlees eruit en pitten eruit.
Snij de in stukjes of ringen of wat je wilt. - Knoflook in stukjes en samen met de ui en de in een hoge soeppan in fruiten.
in stukken er bij bakken.
De bouillon erbij en de in stukjes toevoegen. - Eventueel de wortels er nog bij.
20 minuten laten pruttelen.
Met een staafmixer (gas uit) de soep fijn mixen.
Eventueel nog crème fraîche of kookroom of koffiemelk erdoor.
Mijn suggesties:
Naar wens kun je nog wortel (of sinaasappelschil rasp toevoegen). - Of wat je maar over hebt.
De pompoenpitten kun je bewaren om later te roosteren of te planten in je eigen moestuin.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pompoensoep met bataat, bamboescheuten en kai choy435m
-
Recept
Oostere pompoensoep445m
-
Recept
Pompoensoep435m
-
Recept
Pompoensoep445m
-
Recept
Pompoensoep445m
-
Recept
Pompoensoep425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en groentebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 672 kcal | 33% | 4032 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |