Makreel aardappelsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Salades
- Aardappelsalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van corvandeven
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- schillen, in schijven van halve cm snijden, dan frietreepjes van snijden en tot slot dobbelsteentjes van snijden.
- in kleine stukjes snijden.
- Lenteuitjes grof versnipperen.
- De uit elkaar plukken in niet te kleine stukjes (de graten goed verwijderen).
- De aardappelstukjes in koken (let op want er moet beet in blijven).
- Heel even uit laten stomen en vervolgens onder koud water laten schrikken.
- Dit om het door garen te stoppen.
- De dressing met en door elkaar roeren.
- Vervolgens alles goed door elkaar scheppen inclusief de dressing.
- Proeven en eventueel nog en toe voegen.
- De salade 2 tot 3 uur in de koelkast zetten, het mengsel moet goed doortrokken zijn.
- Lekker met stokbrood en kruidenboter.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pastasalade met krokant katenspek en makreel425m
-
Recept
Salade met makreel, bietjes en mieriksroom420m
-
Recept
Aardappelsalade met appel en amandelen415m
-
Recept
Amerikaanse aardappelsalade voor buffet41u
-
Recept
Kleurige aardappelsalade41u15m
-
Recept
Aardappelsalade met spekjes en cashewnoten440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 115 kcal | 5% | 460 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |