Makreel uit de oven
- Herkomst Nederland
 - Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
 - Kookboek van will1964
 - Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Oven
 
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
 - Maak de schoon.
 - Vul deze met een beetje .
 - Rol het in de alumiumfolie.
 - Laat ongeveer half uur in de oven garen.
 
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
        
        Ikan oblok (mild gekruide makreel uit de oven)41u - 
      
      
      Recept
        
        Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)41u - 
      
      
      Recept
        
        Makreel oblok430m - 
      
      
      Recept
        
        Aardappel makreel schotel41u - 
      
      
      Recept
        
        Ikan Panggang Dibumbui Dengan Manis Dan Assam (makreel in zoet zure saus)41u15m - 
      
      
      Recept
        
        Terrine van gestoomde makreel en zeekraal445m 
Variaties op Makreel uit de oven
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
| Variatie | Aantal | Gang | 
|---|---|---|
| Ikan oblok (mild gekruide makreel uit de oven) | 1 | Vis en schaaldieren | 
| Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven) | 1 | Vis en schaaldieren | 
| Makreel uit de oven | 1 | Vis en schaaldieren | 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
 - Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in makreel
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie  | Dagelijks Aanbevolen  | Recept Totaal  | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 86 kcal  | 4% | 344 kcal | 
| Vetten | 7 g.  | 10% | 28 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg.  | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg.  | 0% | 0 mg. |