Makreelsalade met broccoli en paprika
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Makreelsalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Schil de , snijd ze in plakjes en kook ze in water met zout in 10 minuten beetgaar.
- Verdeel de in roosjes.
- Verwijder de zaadjes van de 's en snijd ze in reepjes.
- Snijd de in roosjes.
- Voeg na 6 minuten koken de aan de aardappelplakjes toe en kook ze in 4 minuten beetgaar.
- Kook intussen de hard en snijd ze in vieren.
- Maak de makreel schoon en verdeel hem in stukken.
- Verhit de in een wok en roerbak de paprikareepjes in 5 minuten gaar.
- Neem de wok van het vuur en besprenkel de 's met azijn.
- Voeg de kapperjes toe.
- Giet de en af en meng het in een kom met het paprikamengsel, de helft van de en de helft van de makreel.
- Breng de salade op smaak met zout.
- Verdeel de makreelsalade over 4 borden en verdeel de rest van de en makreel erover.
- Garneer het gerecht met partjes ei.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Makreelsalade met wortel en dille41u
-
Recept
Stoofpotje van nijlbaars met aardappelen en broccoli445m
-
Recept
Gegratineerde kabeljauw met tomaat en paprika440m
-
Recept
Visrolletjes met broccoli425m
-
Recept
Pangafilets en broccoli met een korstje440m
-
Recept
Koolvisfilet met paprika-ananassaus450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gestoomde makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 119 kcal | 5% | 476 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |