Makreeltaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van irma_benik
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Vet een quichevorm in en bekleed deze met het croissantdeeg.
- Op regelmatige afstand met een vork gaatjes in het deeg prikken.
- Het deeg tot gebruik in de koelkast laten rusten.
- Voor de vulling de in stukjes verdelen, de ansjovis in kleine stukjes snijden.
- In een kom de en de door elkaar kloppen.
- Op smaak brengen met .
- De , ansjovis en geraspte door het eimengsel roeren.
- De vulling in de met deeg beklede vorm schenken.
- De in ringen snijden en op de vulling leggen.
- De taart bestrooien met of Italiaanse kruiden naar smaak.
- De taart in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
- in 40 minuten gaar bakken.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, kaas, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom, kaas, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 489 kcal | 24% | 1956 kcal |
Vetten | 30 g. | 44% | 120 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |