Mandarijnenkwarkrolletjes met karamelsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Klop de , een snufje , 1 zakje , de en het tot een glad beslag.
  2. Laat circa 10 minuten rusten.
    Schil ondertussen de , verdeel ze in partjes en snijd ze in stukken.
  3. Roer de , 2 eetlepels suiker en 1 zakje doorelkaar.
  4. Spatel de erdoorheen.
  5. Zet in de koelkast.
    Karamelliseer voor de saus 5 eetlepels suiker en 3 theelepels water goudbruin.
  6. Roer de volle erdoorheen, laat afkoelen.
    Verhit de in porties in een koekenpan (circa 15 cm doorsnede) met antiaanbaklaag.
  7. Bak er van het beslag 4 pannenkoeken goudbruin in.
  8. Laat afkoelen.
    Verdeel de over de pannenkoeken en strijk glad.
  9. Laat hierbij de randen (circa 1 cm) vrij.
    Rol de pannenkoeken op.
  10. Halveer de rolletjes, bestrooi met en verdeel de karamelsaus erover.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • vanillesuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • magere kwark, kwark, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, magere kwark, kwark, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, magere kwark, kwark, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
159 kcal
7%636 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
3 g.
4%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mandarijnenkwarkrolletjes met karamelsaus