Manti

Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Saus:

Deeg:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Bakplaat
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit voor de vulling de in een grote koekenpan.
  2. Fruit de , chillipeper en specerijen 5 minuten op een gematigd vuur.
  3. Voeg het gehakt toe en bak het op hoog vuur bruin en rul.
  4. Neem de pan van het vuur en roer er de en de kruiden door.
  5. Laat de vulling afkoelen.
  6. Breng voor de saus de aan de kook en laat hem tot de helft inkoken.
  7. Neem de pan van het vuur en roer de en het erdoor.
  8. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  9. Meng de en met , en in een keukenmachine tot een glad .
  10. Rol het uit op een bebloemd werkvlak.
  11. Voeg, als het plakkerig is, extra toe (het is veel eenvoudiger om toe te voegen aan een nat dan aan een droog ).
  12. Verdeel het in vieren en haal door de pastamachine op de wijdste stand; bestuif de rollers eerst met .
  13. Vouw de deeglapjes in drieen.
  14. Haal het opnieuw door de machine.
  15. Herhaal dit proces van vouwen, rol telkens het plat tot 1 mm dikte.
  16. Snijd het in vierkanten van 12 cm.
  17. Leg 1 eetlepel vulling in de midden.
  18. Bestrijk de randen met wat en vouw de lapjes tot driehoeken.
  19. Druk de randen dicht en leg de ravioli in een enkele laag op een bestoven bakplaat.
  20. Dek ze af terwijl u de rest van de ravioli maakt.
  21. Kook de ravioli in een grote pan kokend met zout al dente.
  22. Giet ze af en schep door de saus.
  23. Garneer met fijngehakte munt.
25
25
25

Variaties op Manti

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Manti
VariatieAantalGang
De romantische ananas1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg, bloem, volkorenmeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en eierdooier
  • kippenbouillon, yoghurt, deeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
263 kcal
13%1578 kcal
Vetten
6 g.
9%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%228 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Manti