Marij's Pompoensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Herfst
- Pompoensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van marijke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Blender
- Soeppan
Bereidingswijze
- Voorbereiding Snijd de in blokjes, snipper de ui en de tenen .
- De paprika's eveneens in kleine blokjes snijden (zonder de zaadlijsten) Doe de in een soeppan en bak de groenten even aan.
- Laat dit vervolgens ca. 20 minuten zachtjes smoren.
- Doe het geheel in een blender en laat 1 minuut pureren en giet dit mengsel weer terug in de soeppan.
- Giet er een liter bij en breng aan de kook.
- Voeg wanneer de soep kookt de 3 goudkipbouillon (verkruimelen) erbij en roer goed door.
- Laat de soep vervolgens zachtjes een vijftal minuten sudderen, terwijl u er 2 eetlepels gedroogde met mascarpone (uit een potje) en de aan toe voegt.
- Breng verder op smaak met de en het .
- Serveertips:
- Serveer met een droge witte Chardonnay en geroosterd zonnebloempitbrood met kruidenboter.
- Laat het u smaken!
- Bron:
- Eigen recept!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cleo's pompoensoep435m
-
Recept
Pompoensoep435m
-
Recept
Pompoensoep a la Ine430m
-
Recept
Pompoensoep met kokosmelk430m
-
Recept
Pompoensoep445m
-
Recept
PompoenSoep435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 30 kcal | 1% | 180 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |