Marjon´s stoofvlees
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van marjon
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Het vlees aanbraden in een braadpan tot het aan beide kanten goed bruin is.
- Ondertussen zet je de pan met op het vuur tot het kookt.
- Is het vlees klaar dan doe je het vlees in de pan met het kokende .
- Daar voeg je de in ringen gesneden , de hele knoflookteentjes en alle kruiden met het toe.
- Je kan de er ook bij doen maar dat is ieder zijn eigen smaak.
- Zelf opsmaak brengen met de kruiden, , chili, en de .
- Als het vlees helemaal uit elkaar valt dan de juszakjes erbij doen.
- Voor iedereen is het met groente anders.
- Zelf houden wij van knapperige groenten dus die doe ik er als laatste in en laat het even mee koken.
- Wil je stoofschotel dikker hebben voeg dan het er aan toe.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Oosters stoofvlees42u30m
-
Recept
Indonesisch stoofvlees42u45m
-
Recept
Indisch stoofvlees41u30m
-
Recept
Limburgs stoofvlees41u30m
-
Recept
Italiaans stoofvlees44u
-
Recept
Noord Afrikaanse stoofvlees41u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje en sambal
- bouillonblokje en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap en chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- bouillonblokje kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in worcestershiresaus en sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 181 kcal | 9% | 724 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 32 g. | 12% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |