Marskoek
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van dieuwkebuist
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Voeg 100 gram en 75 gram en 130 gram bij elkaar tot een kruimeldeeg.
- Vet dan een boterkoekvorm in en dan het kruimeldeeg aanduwen op de bodem.
- Plaats het voor 15 min.
- in de oven op 200 graden.
Verwarm dan de gecondenseerde samen met een eetl en 25 gram . - Roer dit tot de is gesmolten en laat het dan al roerend 5 minuten pruttelen.
- Verdeel dit over de koekbodem en zet hem dan weer voor 10 minuten in de oven op 200 graden.
Smelt nu de au bain marie en verdeel dit dan over de koek. - Zet het 2 tot 3 uur in de koelkast.
Variaties op Marskoek
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Knisperende Marskoekjes | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per taart | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1171 kcal | 58% | 1171 kcal |
Vetten | 104 g. | 148% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 92 g. | 35% | 92 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 75 g. | 83% | 75 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |