Masak Sepit ( gemarineerd rundvlees in kokosmelk)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Was en snijd het vlees in blokjes.
De , kruidnagel, , , en door het vlees mengen om dit te marineren.
Dus even laten staan.
De andere kruiden met de uien, knoflook en zout fruiten tot het geheel kruidig wordt.
Dan voegt men er het gemarineerde vlees erbij.
Het geheel even omroeren en laten sudderen tot het vocht iets opdroogt.
Dan voegt men de toe en laat het geheel zachtjes koken tot het vlees zacht is geworden en de is aangedikt.
Als laatste voegt men de toe.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)41u10m
-
Recept
Kari djawa (pittig varkensvlees in kokosmelk)41u
-
Recept
Rendang Padang (zoet rundvlees)43u30m
-
Recept
Daging Sapi Kelapa Dengan Kacang (Rundvlees in kokossaus met bonen)42u45m
-
Recept
Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)42u35m
-
Recept
Masak habang samarinda (rundvlees met een rode saus)42u50m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bouillonblok is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1251 kcal | 62% | 5004 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |