Mendiants
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- 1 reviews
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au bain marie.
- Laat de chocolade tot lichaamstemperatuur afkoelen.
- Schep op aluminiumfolie kleine lepels chocolade en wrijf ze met de achterkant van een lepel uit tot kleine cirkels van circa 4 centimeter doorsnede.
- Leg op elke cirkel, voordat de chocolade hard is, een hazelnoot, een stukje gekonfijte , een pistachenootje en een rozijn.
- Druk alles een beetje in de chocolade en laat de chocolade harden.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in hazelnoten en pistachenoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Mendiants heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2973 kcal | 148% | 11892 kcal |
Vetten | 193 g. | 276% | 772 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 249 g. | 96% | 996 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |