Met slagroom gevulde bladerdeeg hoorntjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Klop de stijf en voeg 2 eetlepes vanille instant toe.
  2. Zet de in de koelkast.
  3. Rol het baderdeeg uit met een roller tot een dikte van ongeveer een halve milimeter.
  4. Snijd lange strips met een breedte van 1-1,5 centimeter.
  5. Vet de aluminium pijpjes in met en rol de strips om de aluminium pijpjes.
  6. Het moet elke keer de vorige ronde een klein beetje overdekken.
  7. U verkrijgt zo een spiraalvormige hoorn van .
  8. Bak hoorntjes met de aluminium pijpjes in de oven.
  9. Haal de pijpjes uit het baderdeeg en laat de hoorntjes afkoelen.
  10. Vul de hoorntjes met de en strooi een beetje over de de hoorntjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pudding
  • bladerdeeg en margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in pudding en margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Met slagroom gevulde bladerdeeg hoorntjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Helaas staan de oventemperaturen er niet bij. Neem aan dat dit volgens de verpakiing van het bladerdeeg moet ? !!
hoogstrate37@kpn 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
420 kcal
21%420 kcal
Vetten
25 g.
35%25 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%33 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Met slagroom gevulde bladerdeeg hoorntjes