Mexiaanse wraps à la Sylvie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Magnetron
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Halveer de krop en snijd in reepjes.
  2. Snijd de in blokjes.
  3. Halveer de en verwijder de pit.
  4. Terwijl de '' nog in de schil zit snijd je in de lengte reepjes, vervolgens haal je de '' uit de schil met een theelepel.
  5. Doe de gesneden groente in één schaal of aparte bakjes.
  6. snijd de kip in blokjes.
  7. Verwarm olijfolie in de pan en bak de blokjes goudbruin aan.
  8. Maak een mengsel van chilibonen en 1/2 pot in een schaaltje, besprenkel er over en, plaats ze in de magnetron.
  9. Stel de magnetron alvast in op 3min, 750Watt.
  10. Kruid de kip: 1/2 theelepel chilivlokken, 1 eetlepen paprikapoeder, een snufje koriander, komijn en breng op smaak met zout.
  11. doe vervolgens de rest van de met lekvocht bij de kip.
  12. Zet het vuur wat lager.
  13. Verwarm nu de bonen en .
  14. Zet de , crème fraîcke en salsasaus op tafel.
  15. Doe de in een schaal en zet deze ook op tafel.
  16. De kip en chilibonen zijn inmiddels ook klaar en zet op tafel.
  17. Verwarm de 30sec in de magnetron en je bent klaar.
  18. Je tafelgenoten mogen hun wrap vervolgens naar eigen smaak maken.
  19. verkruimelen in de wrap is verrassend lekker en geeft een krokante bite.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • wraps is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3878 kcal
193%15512 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mexiaanse wraps à la Sylvie