Mexicaanse goulash
- Herkomst Mexico
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Goulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Dep eventueel de droog en snijd in blokjes.
- Pel de uien en hak ze op 1 helft na, grof.
- Bak de filet en het portiegewijs krachtig aan in de hete en bak de gesnipperde ui mee.
- Breng op smaak met .
- Voeg de met het sap en het toe.
- Druk de fijner met de lepel.
- Voeg de en ca. 500 mililiter water toe en breng aan de kook.
- Laat het geheel afgedekt ca. 1 uur en 30 minuten zachtjes koken.
- Spoel de bonen en de mais af en laat ze uitlekken.
- Snijd de cabanossi in plakjes.
- Verhit alles in de goulash.
- Breng hem pittig op smaak met .
- Verfijn met de crème fraiche.
- Snipper de achtergehouden 1/2 ui en strooi hem eroverheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Goulash met witte kool42u10m
-
Recept
Goulash43u
-
Recept
Goulash46u
-
Recept
Mexicaans meatloaf met Mexicaanse groentes455m
-
Recept
Goulash42u45m
-
Recept
Goulash Hongroise met fruitcocktail41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in ketchup
- ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 240 kcal | 12% | 2400 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 30 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |