Mexicaanse hamburgers
- Herkomst Mexico
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Hamburger recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Breng een grote pan water aan de kook met wat en kook hierin de ca. 15 minuten (laat uitlekken).
- Meng het , de , ui, , , en de in een grote kom Voeg het toe en meng alles grondig tot alle ingrediënten goed vermengd zijn.
- Verdeel het mengsel tot 4 gelijke stukken.
- Leg ze tussen stukken huishoudfolie en druk de porties tot 4 platte burgers.
- Verwarm de grill voor op middelhete temperatuur en grill de burgers voor 'medium' 10 minuten en voor gaar 15 minuten.
- Keer ze halverwege tijdens het grillen.
- Snijd de hamburgers doormidden en rooster ze.
- Besmeer ze met en vul ze met de burgers, plakjes , sla, en peper.
- Serveer de burgers met de en de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Huisgemaakte hamburgers415m
-
Recept
Italiaanse hamburgers445m
-
Recept
Zelfgemaakte hamburgers met champignonsroomsaus425m
-
Recept
Hamburgers op een bedje van champignons en uien425m
-
Recept
Hamburgers Stroganoff met witlofsalade420m
-
Recept
Mexicaans meatloaf met Mexicaanse groentes455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in selderijzout
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 531 kcal | 26% | 2124 kcal |
Vetten | 37 g. | 52% | 148 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |