Mexicaanse maisgratin
- Herkomst Mexico
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van michaeltoorop
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Bak de , en glazig.
- Voeg het gehakt erbij en bak het geheel totdat het gehakt rul is.
- Breng het op smaak met , , piment en .
- Doe het gehaktmengsel gelijkmatig in een glazen beboterde ovenschaal.
- Laat de maïs uitlekken en doe het over het gehakt.
- Snijd de in reepjes en doe deze op de maïs.
- Ontvel de tomaten en snijd ze in reepjes.
- Doe deze eveneens in de schaal.
- Bestrooi het geheel met de .
- Meng de met het en strooi het in de schaal.
- Doe een paar klontjes op het geheel.
- Zet de schaal op een rooster in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
- voor 35 minuten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- kaas, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en salami
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 674 kcal | 33% | 2696 kcal |
Vetten | 47 g. | 68% | 188 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |