Mexicaanse wrap met rundergehakt, tomaten en mais

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan
  • Magnetron
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper en knoflook fijn.
  2. Was de en snijd hem in dunne repen.
  3. Verhit de olie in een wok of braadpan.
  4. Laat de zacht worden en voeg het gehakt toe.
  5. Bak al roerend bruin.
  6. Voeg de uitgelekte maïskorrels, paprikareepjes, knoflook, , , en het bouillonblokje toe.
  7. Laat 10 minuten sudderen.
  8. Verwarm de oven op 180 graden C.
  9. Vet de ovenschaal in.
  10. Verwijder de pitjes uit de en snijd ze in blokjes.
  11. Hak de fijn.
  12. Halveer de , schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd het in plakjes.
  13. Neem het gehaktmengsel van het vuur en roer de tomaat en erdoor.
  14. Bevochtig de 's met wat druppels water en verwarm ze in de magnetron (l minuut, 600 watt) of pan.
  15. Leg ze op een vlak oppervlak, schep de gehaktvulling in het midden.
  16. Leg er twee plakjes op.
  17. Vouw en rol op.
  18. Leg de 's in een ovenschaal.
  19. Bestrooi ze met geraspte en zet ze ca. 6 minuten in de oven, tot de gesmolten is.
  20. Snijd de gewassen en gedroogde sla in smalle reepjes.
  21. Maak een dressing van zure , , , peper en wat verse .
  22. Vermeng met de sla en serveer samen met de Mexicaanse wraps.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in tortilla
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
452 kcal
22%1808 kcal
Vetten
27 g.
39%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mexicaanse wrap met rundergehakt, tomaten en mais