Mie a la Loesie
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Loesvdlinden
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
- Koekenpan
- Pannen
Bereidingswijze
- Doe de 2 pannen op het vuur:
Doe in de hapjespan beetje olijfolie of roomboter.
In de (anti-aanbak) koekenpan (eventueel met olijfolie) kipgehakt rul braden en zo nu en dan doorprakken.
Uien en knoflook schoonmaken en klein snijden. - In hapjespan met een beetje boter of olie glazig en licht bruin bakken.
schoonmaken en klein snijden, toevoegen aan en laten smoren (deksel op pan).
Scheut en (als het je smaak is erbij) ook (of poeder) erbij.
Proef vooraf de . - Deze kan soms nogal pittig zijn dus naar smaak toevoegen.
schoon wrijven, in plakjes snijden en ook toevoegen alsmede de .
Deksel erop en op gematigd vuur even laten pruttelen.
Voeg de goed doorbakken kipgehakt toe aan de massa in de hapjespan en matig het vuur.
Als je de massa wat wilt verstevigen, voeg dan een ½ zakje tomatensoep toe.
Kook de mie of verwarm de kapucijners. (Beetje boter bij de mie plakt het niet zo aan elkaar).
Dien de gerechten apart op.
Iets over? - Voeg alles bij elkaar de andere dag is het nog lekkerder.
Een salade van rauwe witlof smaakt er heel goed bij.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiermie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis en chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 217 kcal | 10% | 868 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 13% | 144 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |