Mie met ossenhaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Miegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Ossenhaas recepten
- Bereiden
- Kookboek van otje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in lange brede stukken in de lengte.
- Snijd de in lange stukken van ongeveer 4 cm en maak daar kleine plakjes van.
- Snijd de onderkant en het grootste groene gedeelte van de bosui.
- Je houdt nu een stuk over van ook ongeveer 4 cm.
- Tijdens het wokken worden de groenten snel te gaar en daarom is het handig, maar het staat ook leuk, om grotere stukken te gebruiken.
- Kook de zoals beschreven op het pak.
- Verhit de wok en voeg de wokolie of wat zonnenbloemolie toe.
- Begin met de groenten te wokken die het minst snel gaar zijn en zorg wel dat alle groenten gesneden zijn, voordat je met wokken begint.
- en als eerste en taugé het laatst.
- Doe de erbij en roer het door elkaar.
- Schuif de gebakken met de groenten een beetje opzij in de pan en maak plaats voor de .
- Deze heb je eerst in dunne plakjes gesneden.
- Laat ze heel kort in de pan dicht schroeien en voeg er wat sojasaus naar smaak aan toe.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 6 kcal | 0% | 24 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |