Mihoen goreng udang
- Herkomst Indonesie
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van CountryBea
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- De Mihoen Mix even wellen met kokend water tot het
eronder staat (+/- 5 min).
Snijd de speklapjes, rode tjabe, lenteuitjes en spitskool.
Snij de spitskool grof.
Kook de Mihoen vlgs de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Verhit en wok, scheutje olie toe, en bak de speklapjes tot goudbruin, bak heel even de rode tjabe en spitskool mee.
Roer de geweekte kruidenmix erdoor en wok tot het droog begint te worden.
Voeg de mihoen toe en bouillionblokje verdelen erover en schep met voorzichtig door.
De reuzegarnalen licht zouten, peper, knoflook en
citroensap en gaar bakken voor de garnering.
Suggestie:
Ook lekker met roerei.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sambal goreng eieren445m
-
Recept
Nasi goreng420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in zonnebloem olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in zonnebloem olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 117 kcal | 5% | 468 kcal |
Vetten | 36 g. | 51% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |