Mihoen met groente en ei
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Laat in een ruime pan koud water de 15 minuten weken.
- Laat de in de vergiet uitlekken.
- Was de en snijd het in plakjes.
- Pel de en snijd hem in ringen.
- Was de kool en snijd hem in repen.
- Maak de schoon en snijd ze in ringetjes.
- Veeg de schoon en snijd ze in plakjes.
- Schrap de en snijd ze in plakjes.
- Meng in een grote kom de , , kool, , , , suiker en door elkaar.
- Zet het afgedekt tot gebruik in de ijskast.
- Snijd de in dunne reepjes.
- Klop het in een kommetje los.
- Snijd de in stukjes van 3 cm.
- Verhit de olie in de wok en bak de kipreepjes in 2 minuten bruin.
- Verdeel de over de .
- Laat het losgeklopte over het kip-mihoenmengsel uitvloeien.
- Laat het 5 seconden stollen en bak het al omscheppend 2 minuten.
- Schep het groente-mengsel erdoor en warm het 1 minuut mee.
- Breng het op smaak met .
- Schep het mie-gerecht in een schaal en laat hem afkoelen.
- Zet de schaal afgedekt in de ijskast tot gebruik.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 168 kcal | 8% | 1344 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 176 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 152 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |