Mihoen met Thaise roerbakgroente
- Herkomst China
- Categorie Miegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van kees_rundvlees
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Laat de vier minuten wellen in gekookt heet water en trek deze met een vork uit elkaar.
- Doe de in een vergiet en spoel af met koud water.
- Snijd de in kleine blokjes.
- Wel de bahmigroente in 100 mililiter kokend water gedurende 4 minuten.
- Kruid de met peper en zout en bak deze in zonnebloemolie bruin.
- Voeg de gewelde bahmigroente toe en de Thaise en meng het geheel goed.
- Bak gedurende ca. 4 minuten.
- Breek ondertussen de en voeg een scheutje melk, peper en zout toe.
- Klop goed door elkaar met een vork en bak hiervan een omelet in de koekepan.
- Snijd de omelet in kleine stukjes.
- Snijd de ham eveneens in kleine stukjes.
- Meng alles door de in een wok en bak dit even door totdat alles goed heet is.
- Voeg naar smaak visolie toe.
- Serveer met kroepoek en Lekker bij satéh of met een gebakken ei en ham.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 217 kcal | 10% | 868 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 6% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 8% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |