Mijn versie van Goulash
- Herkomst Hongarije
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Goulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van co
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Blender
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit de in een braadpan.
- Bak de aan tot ze mooi bruin zien.
- Bestrooi het vlees nu pas met .
- Verwijder het vlees en voeg de , knoflook, , wortels en de toe.
- Blus dit mengsel met een borrelglas en voeg daarbij wat water zodat het net niet onderstaat.
- Voeg nu de en runderfond toe.
- Leg het vlees weer in de pan en laat het geheel 60 tot 75 minuten zachtjes pruttelen.
- Verwijder de .
- Pureer de en de bladselderij in een blender.
- Verwijder het vlees weer uit de pan en giet het braadvocht met groenten en al bij de in de blender en pureer het geheel.
- Maak op smaak af met .
- Snijd de in stukken van ongeveer 2 x 2 cm.
- Voeg het vlees bij de saus en verhit dit weer tot het begint te koken.
- Serveer deze goulash met witte rijst of pasta met een frisse salade.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 118 kcal | 5% | 708 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 120 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |