Mild Madras Curry Turkey
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van keesgroen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pannen
Bereidingswijze
- Snijd de in blokjes van 2,5 bij 2,5 cm.
- Snipper de .
- Giet olie in een bakpan.
- Bak de lichtbruin, temper het vuur, voeg de toe en laat even licht bakken, dit maakt de smaak van de kruiden los en versterkt de kruidensmaak.
- Doe de in een bakje.
- Opnieuw olie in een braadpan, bak de lichtbruin, blus af met kokende .
- Voeg de massa toe en laat dit 1 uur zachtjes stoven.
- Voeg zout altijd op het laatst toe, dit in verband met inkoken van de saus.
- Maak de en de banaan pas schoon vlak voor gebruik.
- Verdeel de in twee pannen, voeg in de ene de toe en in de andere de banaan, laat 5 minuten alles warm staan.
- Serveer er rijst of mihoen bij.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)455m
-
Recept
Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)44u
-
Recept
Kurmah lamsvlees (mild gekruide lamsschotel)41u
-
Recept
Kembing makassar (mild gekruid geitenvlees)43u
-
Recept
Tim nyat nyat (mild gekruid varkensvlees)41u
-
Recept
Beef curry410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- kippenbouillon en arachide olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachide olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- ananas en curry past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en arachide olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 95 kcal | 4% | 380 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |