Milde lasagne
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Maak de sperzieboontjes schoon en halveer ze.
- Bak het gehakt rul met wat , en pers de erboven.
- Als het gehakt rul is voeg dan de , , en de toe.
- Meng alles goed door elkaar.
- Kook ondertussen de sprezieboontjes beetgaar en giet ze daarna af.
- Voeg de toe aan het gehakt en doe de en Spaghetti erbij maar gebruik ipv water, een ruime hoeveelheid ! (ca.
- halve liter) Voeg na het afgieten ook de toe en laat ze even meepruttelen.
- Verwarm ondertussen de over voor op 180 graden C.
- Neem een ovenschaal en leg hier een laag lasagnebladen op de bodem.
- Hierover schep je een lekkere laag van het gehakt-mengsel.
- Dan weer een laag Lasagnebladen en weer een laag gehakt-mengsel.
- Dit herhaal je net zolang tot het gehaktmengsel op is, maar eindig altijd met het gehaktmengsel!
- Over de bovenste laag strooi je een lekkere, dikke laag mozarella. (Evt afgarneren met plakjes tomaat, , enz) Dan ongeveer 20 á 30 minuten in de oven.
- Als de lasagne klaar is, uit de oven halen en even 5 minuten laten rusten.
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mix voor macaroni
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mix voor macaroni kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 404 kcal | 20% | 1616 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |