Mini cupcake met frambozen

Ingrediënten

+ -
print

Voorde topping:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mengkom
  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden.
    Zet de papieren vormpjes in de muffinbakvorm.
    Klop de ,suiker en tot een licht,luchtige massa.
  2. De suiker moet grotendeels zijn opgelost.
    Klop de schuimig.
  3. Meng dit vervolgens goe met het -suikermengsel, voeg het meel, de en toe en schep er luchtig doorheen.
  4. Schep 100 gram van de door het beslag.
    Vul de papieren cups voor 3/4 met het beslag.
  5. Bak de cakaejes in 20 minuten gaar.
  6. Haal de cakejes uit de vorm en laat ze afkoelen in de papieren vormpjes op een rooster.
    Maak intussen de botercrème.
  7. Meng de zacht en romig in een grote mengkom.
  8. Voeg de helft van de toe en meng.
  9. Voeg dan de rest van de en 1 eetlepel toe en klop dit tot een glad mengsel.
  10. Indien nodig gebruik wat extra .
    Schep de botercrème in een sspuitzak en spuit een toef op elk cakeje.
  11. Versier de cakejes met de rest van de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
  • basterdsuiker, vanillesuiker, frambozen, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • margarine en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
981 kcal
49%3924 kcal
Vetten
69 g.
98%276 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%4 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mini cupcake met frambozen