Mini pizza
- Herkomst Italie
- Categorie Hapjes
- Minipizza recepten
- Bereiden
- Kookboek van aliyandra
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Het aanbakken in een beeje olijfolie, de pasta saus toevoegen en verder op smaak afmaken met zout en peper.
- Intussen 3 stukjes bladerdeeg aan elkaar vastmaken door aan het eind van elke bladerdeeg d.m.v.
- water de andere eraan vastplakken.
- Hierdoor ontstaat een lange lap.
- Als dit gebeurd is een beetje verdelen over het bladerdeeg (zoveel mogelijk in het midden) daarna de deeg oprollen.
- Uit deze rol moet je dan platte schijfjes snijden.
- Plaats de schijfjes op bakpapier (op de bakplaat), strooi er dan geraspte over en plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven (180 graden C.).
- Laat ongeveer 10 min.
- in de oven garen (af en toe kijken of het al gaar is).
- Dien deze mini pizza warm op.
- Smakelijk eten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mini quichepuntjes met garnalen420m
-
Recept
Mini pizza410m
-
Recept
Mini mix pizza415m
-
Recept
Mini gehaktballetjes variaté445m
-
Recept
Mini-saucijzenbroodjes420m
-
Recept
Mini berenklauw420m
Variaties op Mini pizza
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Mini pizza | 2 | Hapjes |
Pizzette (mini pizzaatjes) | 1 | Pastagerechten |
Mini pizza's met gorgonzola | 1 | Snacks |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in roomboterbladerdeeg en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboterbladerdeeg en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 167 kcal | 8% | 668 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |