mini quiche met sjalot en gamba

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden C.
  2. Rol het uit en bedek de bakvormpjes.
  3. Prik met een vork een paar gaatjes in het en bak ze in 10 minuten lichtbruin.
  4. De pellen, halveren en ragfijn snijden.
  5. De knoflook pellen, halveren en fijnhakken.
  6. De in de lengte halveren, wassen en in dunne ringen snijden.
  7. De in kleine blokjes van 5 centimeter snijden.
  8. De 's pellen, het darmkanaal verwijderen en in blokjes van 1 centimeter snijden.
  9. Vermeng de met de en breng op smaak met zout en peper.
  10. Verhit de in een koekenpan en fruit sjalot, knoflook en een paar minuten.
  11. Voeg en toe en roerbak nog 2 minuten.
  12. Haal van het vuur af, laat even afkoelen en roer het eidooiermengsel er doorheen.
  13. Breng op smaak met zout en peper en schenk het mengsel in de bakvormpjes.
  14. Bestrooi met de en bak de quiches in 12 minuten gaar en goudbruin in de oven op 170 graden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom en parmezaanse kaas
  • gamba is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
67 kcal
3%268 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor mini quiche met sjalot en gamba