Mini sauzijzenbroodjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van lindakuhhh
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Bereidingswijze:
- Klop het los met de .
- Doe het gehakt in een kom en pers het gepelde er boven uit.
- Voeg de , de en de helft van het eimengsel toe.
- Kneed alles goed door en vorm er 8 rolletjes van 10 cm van.
- Bewaar ze tot gebruik afgedekt in de koelkast.
- Leg de gehaktrolletjes midden op de plakjes en vouw het deeg erover.
- Plak de deegranden met wat water vast en druk ze met een vork stevig aan.
- Halveer de saucijzenbroodjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bestrijk de broodjes met de rest van het losgeklopte en strooi het sesamzaad erover.
- Bak de saucijzenbroodjes in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
- Serveer ze warm.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mini-saucijzenbroodjes420m
-
Recept
Mini-worstenbroodjes415m
-
Recept
Mini mix pizza415m
-
Recept
Mini hotdog415m
-
Recept
Mini quiches445m
-
Recept
Mini-loempiaatjes42u50m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1150 kcal | 57% | 1150 kcal |
Vetten | 82 g. | 117% | 82 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 5 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |