Mini-tarte tatin met ananas en chilipeper
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van Frederiq
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Vormpje
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Strooi de in een pan met dikke bodem.
Laat de op laag vuur smelten en lichtbruin kleuren.
Schenk de karamel in de taartvormpjes en leg er meteen een ananasschijf in.
Dek af met de plakjes en stop het deeg tussen de rand van het vormpje en de ananas in.
Prik het deeg met de punt van een mes enkele keren in en bestrijk het met het .
bak de tarte tatins in de voorverwarmde oven 25 minuten goudbruin en gaar
draai de taartjes meteen uit de oven los in de vormpjes
leg er een bord op en keer ze samen
haal de vormpjes van de taartjes en maal er een beetje over
serveer de spicy ananastaartjes meteen of laat ze afkoelen en doe er de erbij
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tarte Tatin41u
-
Recept
Bladerdeeggebak met appel en ananas450m
-
Recept
Tarte-tatin41u15m
-
Recept
Mini gebakje met ananas410m
-
Recept
Ananas kwarktaart41u
-
Recept
Appel-ananas-flap435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en
schijven ananas past niet in een suiker-arm dieet. - Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg en kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kwark
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per taartjes | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 205 kcal | 10% | 820 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 25 g. | 27% | 100 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |