Minipizzaatjes
- Herkomst Italie
- Categorie Hapjes
- Minipizza recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Doe de broodmix met 340 gram lauw water in een beslagkom en kneed het mengsel tot een glad deeg.
- Laat het mengsel afgedekt ca. 30 minuten rijzen op kamertemperatuur.
- Kneed het deeg door op wat en vorm er een lange rol van.
- Snijd de rol in 36 schijven en druk ze plat.
- Verdeel de schijfjes over 3 bakblikken die belegd zijn met bakpapier.
- Laat het deeg nogmaals afgedekt 15 minuten rijzen.
- Was de kruiden en hak ze fijn.
- Snijd de en de kaas in schijven.
- Beleg 12 plakjes brooddeeg met en kaas.
- Bak de pizzaatjes ca. 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
- Snijd 12 brooddeegplakjes in en bestrijk ze met water.
- Bestrooi de overige plakjes met zout, en .
- Bak de pizzaatjes op dezelfde wijze.
- Verdeel wat over de pizzaatjes.
- Beleg de ingesneden pizzaatjes met , de en de bieslook.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella, pesto, roomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mozzarella en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 85 kcal | 4% | 1530 kcal |
Vetten | 2 g. | 4% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 126 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |