Minitaartje met rabarber en aardbeien
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Vormpjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
meng de kwark met de olie en voeg de met wat toe. - Kneed het tot een stevig deeg.
Vet 4-6 kleine quichevormpjes in met wat en doe het deeg erin.
Prik het deeg een paar keer in met de vork.
Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar, Neem ze uit de oven en laat ze wat afkoelen, haal ze uit de vormpjes.
Maak ondertussen de schoon en snijd de stengels in stukjes van 2 cm.
Kook de met aanhangend water net de en de in 5 minuten, maak ondertussen de schoon,houd 4-6 achter voor decoratie en snijd de rest in kleine stukjes, doe deze door de hete , laat de afkoelen tot lauwwarm en schep deze in de taartbodems. - Garneer met de achtergebleven .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Merengue met rabarber een aardbei41u50m
-
Recept
Aardbei-rabarber kruimelcakeje415m
-
Recept
Rabarber-kruimeltaartjes met sinaasappelsaus450m
-
Recept
Crème brûlée met rabarber450m
-
Recept
Pannekoekjes met gemarineerde aardbeien420m
-
Recept
Panna cotta van witte chocolade met aardbeien430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- magere kwark, boter, custard kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- custard kan sporen bevatten van lactose en Allergie in magere kwark en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 613 kcal | 30% | 2452 kcal |
Vetten | 49 g. | 71% | 196 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 24 g. | 9% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 12 g. | 13% | 48 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |