Mirella

Ingrediënten

+ -
print

Garnering:

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Wok

Bereidingswijze

  1. Bereiding saus.

    Voor de saus;
    De , , of shaslicksaus, , en de goed door elkaar roer tot er een gladde saus ontstaat.
    Even in de koeling zetten. (dit kan ook een halve dag van te voren klaar gemaakt worden. )

    Doe wat olijfolie in een hapjespan of wok doen.
    Hier de kip blokjes erin en even aan braden.
    Dan de scheut ketjapsaus en de erbij.
    ( en kun je ook een halve dag van te voren al bij de kip blokjes doen zodat deze wat in kan trekken, als je dit doet dan toch nog wat bij het bakken toevoegen.)
    Even mee bakken en dan pas de of shaslick saus erbij.
    Er moet een kleine saus ontstaan maar mag niet te nat.

    Daarna de sla snijden.

    Doe het vlees op een bord en doe hierbij de sla, zilveruitje, rauwkost.
    Lekker met frietjes en of een puntje/kadetje erbij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal en mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap, curry, curry past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • mayonaise kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
399 kcal
19%798 kcal
Vetten
21 g.
30%42 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mirella