Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 140 graden.
    Bekleed de springvorm met bakpapier.
    Maal de fijn in de keukenmachine.
    Smelt 80 gram in een steelpan.
    Meng dit met de en .
    Verdeel het over de bodem van de springvorm.
    Zet de springvorm in de koelkast.
    Smelt de rest van de en neem de pan van het vuur.
    Voeg 100 gram chocolade toe.
    Laat dit 4 minuten staan en roer dan goed door.
    Klop de met de suiker in 5 minuten romig en dik.
    Schep het chocolademengsel erdoor.
    Roer 150 gram los met een vork.
    Schep dit door het mengsel tot het egaal wordt.
    Schenk het voorzichtig in de springvorm.
    Bak 45 minuten in de oven tot de vulling net gestold is.
    Laat de taart 1½ uur afkoelen op het rooster.
    Verwarm al roerend de rest van de chocolade, en .
    Laat het 10 minuten afkoelen.
    Verdeel de saus over de taart.
    Dek de taart af en zet het 2 uur in de koelkast.
    Bestrooi met .
25
25
25

Variaties op Mississippi mud pie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Mississippi mud pie
VariatieAantalGang
Mississippi mud pie1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • basterdsuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, mascarpone, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, mascarpone, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
303 kcal
15%4848 kcal
Vetten
23 g.
34%368 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%416 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Mississippi mud pie