Mon Chou-taart met vlaaivulling
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van VFZ
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Deegroller
Bereidingswijze
- Verkruimel de kaakjes:
- in een plastic zak en ga er met een deegroller overheen).
- Smelt de boter.
Meng de kruimels en de boter tot een deeg.
Verdeel het deeg over de bodem van een springvorm (24 cm).
Meng de , basterd- en tot een massa.
Klop de met de erin.
Meng de met het mengsel en verdeel dit over de kaakjesbodem.
Verdeel hierover de vlaaivulling.
Laat de taart enkele uren opstijven in de koelkast.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mon chou taart415m
-
Recept
Mon Chou taart41u15m
-
Recept
Monchou taart41u40m
-
Recept
Mango-yoghurt taart445m
-
Recept
Bounty taart41u
-
Recept
Truffelpepernoten taart41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mon chou en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1001 kcal | 50% | 8008 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 4 g. | 24% | 32 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 9% | 16 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 18% | 8 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 104 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 1% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 3 mg. | 0% | 24 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |