Monchou taart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Monchoutaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van wullum
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
Bereidingswijze
- Doe ongeveer 20 in een doorzichtige zak en maak ze fijn met deegrol.
- De boter voorzichtig zacht maken in een pannetje (niet bruin).
- De verpulverde met de boter vermengen en goed laten intrekken, eventueel nog een steekje boter toevoegen.
- Laat 5 minuten afkoelen.
- Neem een springvorm van 24 cm en bekleed de bodem met aluminiumfolie.
- Doe er de koekjesmassa in en vast aandrukken met de bolle kant van een eetlepel.
- Zet 20 minuten in de koelkast.
- De kloppen met de witte .
- De kloppen met .
- Dit samen langzaam vermengen.
- Laten opstijven, over het koekjesmengsel verdelen en glad strijken.
- Zet een uur in de koelkast.
- Later de vlavulling erover verdelen en lichtjes aandrukken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mon Chou taart41u15m
-
Recept
Mon Chou-taart met vlaaivulling42u
-
Recept
Monchou kersentaart41u
-
Recept
Monchou taart430m
-
Recept
Mon chou taart415m
-
Recept
Mango-yoghurt taart445m
Variaties op Monchou taart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Monchou taart | 9 | Taart en gebak |
Monchou taart met abrikozen | 1 | Taart en gebak |
Monchou taart met kersen | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en mon chou
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 344 kcal | 17% | 1376 kcal |
Vetten | 34 g. | 48% | 136 g. |
Waarvan verzadigd | 7 g. | 35% | 28 g. |
Waarvan onverzadigd | 3 g. | 13% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 26% | 4 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 3 g. | 4% | 12 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 5 mg. | 0% | 20 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |