Monchou taart
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van brendaL
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Vermaal de bastogne koeken tot kleine kruimels.
Smelt de boter op laag vuurtje.
Voeg de bastogne koekkruimels toe aan de gesmolten boter.
Doe dit mengsel in de springvorm.
Zet de springvorm minimaal een half uur in de koelkast.
Mix de met de helft van de tot een luchtig geheel.
Mix de met de andere helft van de en klopt deze in een vetvrije kom tot deze stijf is.
Schep de door de heen, tot een luchtig geheel.
Smeer de bodem met in.
Schep het mengsel op de bodem van de bastogne koeken.
Als laatste voorzichtig de vlaai vulling op de taart scheppen.
Zet de taart minimaal een uur in de koelvast om op te stijven.
Dan is deze klaar om op te eten!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Monchou taart430m
-
Recept
Monchou taart430m
-
Recept
monchou taart44u
-
Recept
Monchou taart met kersenvulling430m
-
Recept
Monchou taart430m
-
Recept
Monchou taart41u40m
Variaties op Monchou taart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Monchou taart | 9 | Taart en gebak |
Monchou taart met abrikozen | 1 | Taart en gebak |
Monchou taart met kersen | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in monchou en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 210 kcal | 10% | 1680 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 120 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 18 g. | 20% | 144 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |