Monchoutaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Keukenmachine
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Doe de bastognekoeken in de keukenmachine en maal kort tot je kruimels krijgt.
  2. Doe dan de boter erbij en meng dit tot een massa.
  3. Bekleed de springvormbodem met bakpapier en druk dit mengsel stevig aan voor de bodem.
    Vermeng in de keukenmachine de met de suiker tot het een massa is.
    Klop zonder suiker.
  4. Voeg dan het /suiker-mengsel toe en roer voorzichtig (niet met de mixer!)tot het gemengd is.
  5. Verdeel dit mengsel over de bodem.
    Verdeel dan de vlaaivulling op de taart en zet deze minstens 2 uur in de koelkast.
  6. Vroeger had je alleen kersenvulling in blik (volgens mijn moeder), maar mijn zus en ik gebruiken tegenwoordig ook de tropische-vulling en deze is ook erg lekker.
25
25
25

Variaties op Monchoutaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Monchoutaart
VariatieAantalGang
Monchoutaart8Taart en gebak
Monchoutaart met kersen2Taart en gebak
Monchoutaart met cornflakes1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • monchou, slagroom, roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
90 kcal
4%900 kcal
Vetten
4 g.
6%40 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
14%20 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%10 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
10%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
2 mg.
0%20 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Monchoutaart