Monchoutaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van Tity
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De roombotersmelten(niet koken), granen fijn maken.
Dit met elkaar mengen en hier de bodem (van springvorm) bedekken.
De , klopvast en doorelkaar kloppen.
De bastertsuiker met de mengen.
Nu dit doorelkaar mengen en de bodem bedekken.
Ten slotte bedekken de kersenvlaaivulling.
De taart 2 uur in de koelkast zetten.
Eet smakelijk.
Variaties op Monchoutaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Monchoutaart | 8 | Taart en gebak |
Monchoutaart met kersen | 2 | Taart en gebak |
Monchoutaart met cakebodem | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vanillesuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en monchou
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter, slagroom, monchou is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 127 kcal | 6% | 1016 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 4 g. | 21% | 32 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 7% | 16 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 15% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 1% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 3 mg. | 0% | 24 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |