Monchoutaart met banaan

Ingrediënten

+ -
print

Keukengerei:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Taartbodem:
    1.
  2. De mix zal dadelijk in de oven moeten.
  3. Voorverwarm de oven op 175°C.
    2.
  4. Meng de mix, , eieren en doorelkaar.
  5. Neem een mixer en laat het deze ongeveer één minuut zijn gang gaan totdat de ingrediënten goed gemixt zijn.
    3.
  6. Roer het mengsel nog 2 minuten op gemiddelde snelheid totdat het mengsel glad is.
    4.
  7. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm.
  8. Zet de springvorm voor 25 tot 30 minuten in de oven.
  9. Haal de monchoutaart bodem uit de oven, zodra deze is opgerezen.

    Monchoutaart:
    In de eerste vier stappen hebben we slechts de bodem van de monchoutaart gemaakt.
  10. Nu kunnen we dus aan de vulling en de topping beginnen.
  11. Binnen enkele uren kun je van een lekkere monchoutaart genieten.

    1.
  12. Meng de door de roomkaas () totdat het een gladde massa is.
    2.
  13. Voeg geleidelijk de toe en gebruik de om het stijf te kloppen.
    3.
  14. Als het een mooi mengsel is, kun je de vulling over de bodem heen gieten.
    4.
  15. Zet de monchoutaart enkele uren in de koelkast, zodat deze kan opstijven.
    5.
  16. Na het opstijven, kun je de taart garneren.
  17. Garneer de monchoutaart met plakjes banaan en de noten.

    Tip:
  18. Gebruik eens een saus om extra smaak toe te voegen.
  19. Kies bijvoorbeeld voor aardbeien- of chocoladesaus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in cake
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cake kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • monchou, melk, slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cake kan sporen bevatten van lactose en Allergie in monchou, melk, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
163 kcal
8%1630 kcal
Vetten
9 g.
14%90 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Monchoutaart met banaan